Vapaa-ajan asunnon omistajat voivat halutessaan ottaa käyttöönsä lukitut poltettavan jätteen astiat. Palvelu on maksullinen, ja astioiden käyttömaksu laskutetaan vuoden lopussa vapaa-ajan ekomaksun yhteydessä. Jäteastiat ovat avaimen lunastaneiden käytettävissä ympäri vuoden.

Palvelun saa käyttöön maksamalla avaimen panttimaksun 20 € Botniaroskin tilille. Maksu palautetaan asiakkaalle, kun avain palautetaan Botniaroskille. Astioiden käyttömaksu on 49,60 €.

Lukollisia astioita löytyy kaikista toimialueen kunnista.

Lukollisten poltettavan jätteen astioiden osoitteet

 

Näin otat palvelun käyttöön:

Maksa 20 euron panttimaksu tilille

Saaja: Botniarosk Oy
Tilinumero: FI18 3131 3001 0278 20
BIC: HANDFIHH
tekstiviite: AVAINPANTTI

Lähetä tosite maksetusta panttimaksusta sekä seuraavat tiedot sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kirjepostina osoitteeseen: Botniarosk Oy, Raatihuoneenkatu 1 a 3, 64100 Kristiinankaupunki

Asiakasnumero (ekomaksulaskusta):
Nimi:
Kotiosoite:
Postinumero:
Vapaa-ajan asunnon omistaja:
Vapaa-ajan asunnon lähiosoite:
Vapaa-ajan asunnon postinumero:
Avaimen saa lähettää: kotiosoite VAI vapaa-ajan osoite

 

Jos haluat luopua palvelun käytöstä:

Palvelun käytöstä luovut palauttamalla avaimen joko toimistolle (kirjeitse) tai hyötykäyttöasemalle. Ilmoita samalla tilinumerosi, niin palautamme 20 € avainpantin.
Jos avain palautetaan maaliskuun loppuun (31.3.) mennessä, ei kuluvalta vuodelta veloiteta käyttömaksua.

 

 

LUKOLLISTEN JÄTEASTIOIDEN KÄYTTÖEHDOT

Botniarosk Oy:n lukolliset poltettavan jätteen jäteastiat ovat tarkoitettu avaimen lunastaneiden vapaa-ajan asukkaiden käyttöön. Astioiden käytöstä maksetaan vuosimaksua, joka laskutetaan syksyllä vapaa-ajan asunnon ekomaksun yhteydessä. Astiat ovat käytettävissä ympäri vuoden.

Pantti

Avaimen vastaanottaja maksaa avaimesta panttimaksun. Panttimaksu palautetaan kun avaimen haltija palauttaa avaimen.

Astioiden käyttö

Astiat ovat tarkoitettu vain avaimen lunastaneille vapaa-ajan kiinteistöille. Avainta ei saa lainata tai luovuttaa muille. Astiat eivät ole liioin tarkoitettu vakinaisesti asuttujen kiinteistöjen jätteille.

Astioihin laitetaan vain pienikokoinen talousjäte. Muu hyötyjäte, kaatopaikkajäte ja vaarallinen jäte toimitetaan hyötykäyttöasemalle sen ollessa auki. Ekopisteelle lajitellaan keräyspaperi, -lasi ja metalli.

Lajitteluohjeet on mahdollista saada Botniarosk Oy:n toimistolta tai hyötykäyttöasemalta. Jätepisteelle kuulumattomien jätteiden jättäminen astioihin tai niiden läheisyyteen on kielletty.

Mahdollisista väärinkäytöksistä syntyneet ylimääräiset kustannukset peritään väärinkäyttäjältä.

Käyttömaksu

Avainastioiden käytöstä peritään vuosimaksu, joka veloitetaan vapaa-ajan asunnon ekomaksun yhteydessä asunnon omistajalta. Maksu peritään jokaiselta kalenterivuodelta jona avain on ollut asiakkaalla, maksua ei jaeta esim. kuukausien mukaan.

Avaimen palautus 

Avaimen voi palauttaa Botniarosk Oy:n toimistolle joko henkilökohtaisesti tai postitse, jolloin tulee ilmoittaa myös tilinumero, johon panttimaksu palautetaan.

Jos avainpalvelun irtisanoo maaliskuun loppuun mennessä (palauttaa avaimen) ei asiakkaan tarvitse maksaa kuluvan vuoden käyttömaksua.

Muista, jos vapaa-ajan asunnon omistajuus muuttuu

Jos vapaa-ajan asunto myydään ja käytössä ovat olleet lukolliset jäteastiat, on ehdottoman tärkeää että avain palautetaan Botniarosk Oy:lle. Käyttömaksu peritään avaimen lunastaneelta niin kauan, kunnes avain on palautettu.