Vuoden 2021 kampanjan ohjeet:

Botniarosk järjestää syksyisin alueensa 7-9 luokkalaisille (eli Isojoki, Jurva, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Närpiö ja Teuva) vaarallisen jätteen kampanjan.

Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta vaarallisista jätteistä sekä niiden oikeaoppisesta lajittelusta ja käsittelystä. Kampanjassa tehdään viisi erilaista vaarallisiin jätteisiin liittyvää tehtävää, ja vastaukset voi toteuttaa haluamallaan tavalla - kuvina, esitelmänä, videona, blogikirjoituksena tms. Vastaukset palautetaan sähköpostitse osoitteeseen info (a) botniarosk.fi. Kaikkien osallistuneiden luokkien kesken arvotaan 100 euroa luokkaretkikassaan.

Osallistuminen

  1. Ilmoita luokka/ryhmä mukaan kampanjaan 17.9. mennessä
  2. Kaikille alueemme yhtenäiskouluille lähetetään postitse julisteita ja tehtävänanto.
  3. Laittakaa julisteet koulun/luokan seinälle. Tehtävänä on vastata 5 kysymykseen vaarallisiin jätteisiin liittyen. Annamme teille täyden vapauden toteuttaa vastaukset parhaiten katsomallanne tavalla; se voi olla esitelmä, kuvia, video, blogi tai nettisivu. Ottakaa kuvia, olkaa luovia ja käyttää mielikuvitusta! Voitte työskennellä ryhmässä, yksittäin tai pareittain, mutta pääpalkinnon arvontaan osallistutaan luokkana.
  4. Kun tehtävät on tehty opettaja käy tehtävät läpi luokan kanssa ennen niiden palauttamista. Palauttakaa tehtävät 30.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info (a) botniarosk.fi

Huomioithan, että vastausmateriaalia voidaan käyttää  viestinnässä. Arvonta voittajaluokasta tehdään 7.12. Kaikki kilpailuun osallistuneet oppilaat ja opettajat palkitaan.

Yläkoululaisten vaarallisten jätteiden kampanja järjestetään kuuden jäteyhtiön voimin ja mukana ovat Botniarosk, Lakeuden Etappi, Ekorosk, Millespakka, Stormossen ja Vestia, kattaen yhteensä 57 kuntaa. 

Lisätietoa vaarallisista jätteistä:

Botniaroskin kotisivuilta

 vaarallinenjate.fi